Promoties Corendon

 

Laatst geüpdatet op 19 juni 2024

Ontdek het volledige Corendon-aanbod

Ben je op zoek naar de vroegboekkortingen van Corendon voor 2024? Bekijk zeker de deals en aanbiedingen voor 2024 op deze pagina.

Corendon 2024 met vroegboekvoordelen

Website: https://www.corendon.nl/aanbiedingen-2024 (TIP!)

 

Corendon 2024 met extra kortingen!

  • Gratis omruilgarantie en garanties
  • Kortingen afhankelijk van hotel en periode
  • Kortingen voor zomer 2024 
  • Bekijk hier alle top deals

 

Corendon Zomer 2024

Je kan nu al profiteren van de vroegboekacties voor boekingen voor de zomer 2024. Alle hotels zijn al te boeken, maar de vraag is groot naar de betere hotels. De mooiste deals kan je vinden door gebruik te maken van de vele last minutes. Wacht dus zeker niet te lang met het boeken van je vakantie voor 2024 hieronder:

Let op: de beste kamers voor vakanties tijdens de schoolvakanties zijn het eerst weg, dus hou daar rekening mee! Familiekamers zijn het meest gegeerd.

 

Corendon promoties en last minutes 2024

Corendon Last Minutes

Ook voor 2023 kan je nu tal van last minute vakanties vinden:

 

Corendon Reisvoucher?

Heb je nog een reisvoucher van Corendon die je wil verzilveren, dat kan!

Je kan zelfs eerst bekijken hoeveel geld je vakantievoucher waard is op de site, alvorens je die heel eenvoudig kan gebruiken. Echt heel simpel hoor!

 

Over Corendon Nederland en Corendon.nl

Corendon Nederland, met zijn site Corendon.nl, is sinds vele jaren een succesvolle speler in de reismarkt . Opgericht in 2000 door Nederlands-Turkse ondernemers, Atilay Uslu en Yildiray Karaer, groeide het bedrijf snel door de opkomst van Turkije als vakantiebestemming.

Momenteel kan meer dan 530 hotels, resorts en appartementen in Turkije aanbieden. Wil je een all inclusive vakantie, dan is deze reisaanbieder een van de top spelers in dit marktsegment.

Naast Turkije, kan je op Corendon.nl nu ook een groot aanbod pakketvakanties vinden naar Griekenland, Spanje, Portugal, Bulgarije, Dubai, Egypte, Brazilie, Indonesie, Bali en nog vele andere bestemmingen.

Deze touroperator heeft ook zijn eigen luchtvaartmaatschappijen, Corendon Airlines en Corendon Dutch Airlines. Hiermee verzorgt ze de vakanties die ze aanbiedt, maar je kan er ook simpelweg een vliegticket kopen.In juni van 2019 werd aangekondigd dat Corendon zou worden overgenomen worden door Sunweb, dat zelf een jaar eerder werd gekocht door Triton. Deze deal moet nog worden goedgekeurd door de Nederlandse en Europese autoriteiten. Inmiddels is door de crisis van 2020, deze overname afgelast.

TIP: bekijk zeker eens de reisadviezen van de Nederlandse overheid als je een verre reis boekt.

Alternatieven?

 

Waarom boeken met een reisorganisatie?

Met een touroperator heb je het voordeel dat je een zekerheid inbouwt in je vakantieplannen: als er iets fout loopt, gaan ze ervoor zorgen dat je geholpen wordt en eventueel zelfs gerepatrieerd.

Het SGR staat ook garant als er op financieel vlak iets zou gebeuren, wat niet het geval is als je zelf je vakantie samenstelt. Zoals in 2020 het geval was en opgelost werd door de uitgifte van de reisvoucher.

Corendon is lid van het SGR en hierbij zijn de reizigers dus gedekt in geval van financieel onvermogen van de reisaanbieder.