ANWB.nl aanbiedingen

Ben je ook op zoek naar de beste deals van ANWB? Bekijk hieronder wat we voor jou gevonden hebben op ANWB.nl:

ANWB is een vereniging die zijn leden bijstaat op vlak van mobiliteit, vakantie en vrije tijd. Ze helpen je om zowel praktische als administratieve zaken tijdig en correct te regelen. Denk daarbij aan het boeken van een vakantie, het afsluiten van een verzekering en het voorzien van pechverhelping indien nodig. Kortom: ANWB helpt je zorgelozer door het leven te gaan.

 

 

Korting en voordelen

Er zijn verschillende manieren om voordeel te halen bij ANWB. De makkelijkste manier is door je aan te sluiten als lid. Leden krijgen tal van voordelen zoals extra korting in attractieparken of bij uitstapjes, hulp op maat en 24/24 klantenservice. Hoe langer je lid bent, hoe meer voordeel je krijgt, zonder er iets extra voor te moeten doen. 

Regelmatig kan je ook fijne kortingen scoren op de website en in de winkels van ANWB. Dat kan gaan over 10% korting bij het afsluiten van pechhulp of een reisverzekering, tot hoge kortingen in de webshop. Bezoek daarom regelmatig de website van ANWB, en schrijf je in op de nieuwsbrief. Daarin lees je als eerste welke acties eraan komen en welke diensten beschikbaar zijn met korting.

 

Ook met de ANWB kan je op vakantie

 

Wat biedt ANWB aan?

De diensten van ANWB zijn zeer uitgebreid. Hun website staat bol van nuttige informatie en interessante tips. Als vereniging proberen ze zowel voor leden persoonlijk als voor de maatschappij het leven zo aangenaam mogelijk te maken. Dat doen ze op verschillende manieren.
 

Wegenwacht

Met Wegenwacht Pechservice ben je altijd verzekerd van een snelle en vlotte pechverhelping. Dat zowel bij pech binnen Nederland als in de rest van Europa. Om dat te realiseren kan ANWB een beroep doen op zo’n 900 wegenwachten. Er zijn verschillende pakketten beschikbaar, voor pechhulp op maat van je situatie.

 

Verzekeringen

ANWB verzekeringen biedt een uitgebreid gamma aan verzekeringen voor thuis, onderweg en op vakantie. Wanneer je een verzekering afsluit, kun je rekenen op gepaste hulp en begeleiding wanneer er iets voorvalt. Denk bijvoorbeeld aan repatriëring bij een ongeval of ziekte op reis, of een gratis rit naar huis wanneer je auto in panne valt. Leden krijgen 5% korting bij het afsluiten van een verzekering. 

 

Verkeer

Op de website en in de app van ANWB vind je op ieder moment van de dag actuele verkeersinformatie. Zo weet je waar er files staan door een ongeval of werkzaamheden, en welke plekken je beter kunt vermijden. Je vindt er ook een handige routeplanner en een overzicht van waar je kunt parkeren. Ga je op reis? Alle info omtrent verkeersregels en praktische zaken zoals tolwegen en vignetten vind je hier terug.

 

Auto

ANWB biedt een platform voor kopers en verkopers van wagens. Kopers kunnen een wagen kopen in het occasionaanbod, terwijl verkopers alle informatie aangereikt krijgen die nodig is bij het verkopen van een wagen. Verder vind je er alles wat je moet weten over auto’s; van elektrische wagens tot rijbewijzen en van brandstoffen tot autospecificaties. 

 

Fiets 

Ook fietsers zijn bij ANWB op de juiste plek. Tips over de aankoop van een fiets, info over elektrisch rijden en fietsaccu’s, meer uitleg over het onderhoud van een fiets,... ANWB vertelt je er alles over.

 

Weekendje weg met ANWB.nl

 

Eropuit

Wil je er een dagje of weekendje op uit, al wandelend of per fiets? ANWB helpt je bij het plannen ervan en toont je waar je tickets kunt vinden.

 

Vakantie 

Je kan rechtstreeks een reis boeken bij ANWB. Dat doe je ofwel via de website of de app, ofwel door langs te gaan in een van de winkels. Het aanbod is ruim. Je kunt kiezen uit volgende vakantietypes:

 

 • Autovakanties

 • Verre reizen

 • Stedentrips

 • Kamperen

 • Zonvakantie

 • Fly and drive

 • Treinreizen

 • Cruises

 • Zonvakantie

 • All inclusive

 • Rondreis

 • Wandelvakantie

 • Wintersports

 • Soloreizen

 • En veel meer, bekijk hier het aanbod

 

Naast de vakanties zelf, vind je bij ANWB ook heel wat reisinspiratie, tips en praktische zaken. Denk daarbij aan een reisverzekering, vignetten en routekaarten, en reisspullen zoals wandelschoenen en zonnebescherming. 

 

 

Webwinkel

ANWB beschikt over een uitgebreide webshop met een groot aanbod aan artikelen. Van outdoorkledij voor het hele gezin tot fietsen, kampeerspullen, milieustickers, routekaarten en veel meer. 

 

Lidmaatschap

Wil je lid worden van ANWB? Dan kan je hier terecht. Reeds geregistreerde leden vinden er dan weer alle informatie rond hun lidmaatschap en bijbehorende voordelen. 

 

Zakelijk

Niet enkel particulieren kunnen een beroep doen op de diensten van ANWB, ook professionals zijn welkom. Dat voor onder meer pechverhelping, auto leasing of een mobiliteitskaart. 

 

Prachtig genieten op vakantie

 

Tips om het meeste uit je bezoek aan ANWB te halen

 

Word lid: Bijna 5 miljoen mensen gingen je reeds voor. Door lid te worden profiteer je van een groot aantal voordelen waaronder pechverhelping in binnen- en buitenland, ledenkorting op musea, op je vakantie of onderweg, dag en nacht advies bij nood, en veel meer.

 

Schrijf je in op de nieuwsbrieven: ANWB stuurt 4 verschillende nieuwsbrieven uit waarop je je kunt inschrijven: Winkel, Onderweg, Vakantie, Eropuit. Elk van deze brieven bevat informatie over het onderwerp in kwestie. Regelmatig worden er tips, kortingen en inspiratie uitgedeeld. Leden krijgen via deze weg gepersonaliseerde aanbiedingen, ledenvoordeel op een dagje uit en veel meer. 

 

Volg ANWB op social media: Je vindt er tal van inspirerende en informerende posts, gaande van mooie plekken om te bezoeken tot handige tips om je vlot te begeven in het verkeer.

 

Download de gratis app: De app van ANWB bevat heel wat informatie. Van wandel- en fietsroutes tot uitstapjes naar het theater of het museum en heuse weekendjes weg. Het is een makkelijke en snelle manier om informatie te verkrijgen en inspiratie op te doen voor een volgend uitje. Daarnaast kan je ook een probleem melden via de app, bijvoorbeeld bij autopech of diefstal van je fiets.

 

Beluister hun podcasts: Deze spelen zich voornamelijk af in de natuur en zijn het perfecte platform om leuke plekjes te ontdekken of tot rust te komen door natuurgeluiden.

 

 

Over ANWB de ANWB als perfecte co-piloot

ANWB is kort voor Koninklijke Nederlandse Toeristenbond ANWB. Het is een Nederlandse organisatie voor verkeer en toerisme die reeds in 1883 werd opgericht in Utrecht. Oorspronkelijk was het een fietsclub die uitsluitend bestond uit vrijwilligers. Ze tekenden reisgidsen en wegenkaarten, plaatsten wegwijzers en en waarschuwingsborden en organiseerden tal van evenementen zoals wielerwedstrijden en avondfeesten. 

Het aantal vrijwilligers bleef in de loop der jaren toenemen, net zoals de activiteiten van de ANWB. Naast de lokale bevolking werden ook toeristen niet vergeten. Er werd ingezet op toeristische voorzieningen en de ontwikkeling daarvan. Denk daarbij aan de organisatie van evenementen en reisgidsen met daarin belangrijke bezienswaardigheden in de regio.

Vandaag de dag telt de ANWB bijna 5 miljoen leden en bieden ze hun diensten aan over heel Nederland. De organisatie is gevestigd in Den Haag, en heeft naast een online webwinkel ook meer dan 75 fysieke winkels verspreid over Nederland.

 

 

Praktische info

ANWB helpt je graag bij mogelijke vragen, problemen of inlichtingen. Ze zijn bereikbaar via volgende contactmogelijkheden.

 

Telefoon

+31 88 269 22 22

 

Maandag: van 8.30 tot 18.00

Dinsdag: van 8.30 tot 18.00

Woensdag: van 8.30 tot 18.00

Donderdag: van 8.30 tot 18.00

Vrijdag: van 8.30 tot 18.00

Zaterdag: van 10.00 tot 16.00

Zondag: gesloten
 

Chat

Van maandag tot en met zaterdag kun je op de website chatten met een medewerker van de ANWB. Deze persoon tracht je zo goed mogelijk te helpen bij al je vragen. Chatten is vaak de snelste manier om hulp te krijgen.

 

Maandag: van 8.30 tot 18.00

Dinsdag: van 8.30 tot 18.00

Woensdag: van 8.30 tot 18.00

Donderdag: van 8.30 tot 18.00

Vrijdag: van 8.30 tot 18.00

Zaterdag: van 10.00 tot 16.00

Zondag: gesloten

 

Whatsapp

De klantendienst van de ANWB is ook beschikbaar via Whatsapp. Stuur je bericht naar +31 88 269 22 22 en het team helpt je zo snel mogelijk verder. 

 

Stel je vraag aan Iris, de digitale assistente van de ANWB

Heb je een algemene vraag? Dan kan Iris de chatbot je misschien helpen. 

 

Alle contactmogelijkheden vind je hier → Service & Contact

Website: https://www.anwb.nl