Ben je op zoek naar de beste deals van Transavia, dan kunnen we je helpen zonder dat je zelf moet gaan zoeken op Transavia.com! Hieronder geven we je een overzicht van de grootste kortingen.

Transavia.nl

Aanbiedingen, last minutes en deals 2023

Transavia biedt drie verschillende tarieven: Het Basic-tarief bevat 10 kg handbagage en een bevestigde zitplaats. Het Plus-tarief biedt nog meer voorzieningen zoals 1 gratis stuk bagage van 20 kilogram, een speciale zitplaatsreservering en flexibele omboekingsvoorwaarden. Het Max-tarief bevat ook een gratis 30 kg bagage en het gebruik van een snelle rijstrook bij de veiligheidscontrole voor kortere wachttijden voor de vlucht.

 

 

Transavia handbagage of gewone bagage?

Veel reizigers stellen zich veel vragen over de regels rond handbagage bij Transavia:

 

Praktische informatie

Heb je vragen over je boeking, vul dan makkelijk het online e-mailformulier en een Transavia-medewerker helpt je zo snel mogelijk verder. Of kijk eens of je vraag in de veelgestelde vragen staat. Je vindt er wellicht een antwoord op je vraag en je weet meteen waar je verder kunt zoeken. Ook via sociale media is Transavia bereikbaar. Ze staan 7 dagen per week van 8 uur tot 22 uur voor je klaar. Kijk op de website voor de links naar Facebook en Twitter. Of stel je vraag via WhatsApp op het nummer +31613533850. Telefonisch zijn ze bereikbaar 7 dagen per week van 8 uur tot 22 uur. Voor groepsboekingen zijn ze bereikbaar van 9 uur tot 17:30 uur.

 

Over Transavia en Transavia.com

Transavia is een low-cost luchtvaartmaatschappij die instaat voor charters en lijndiensten naar zowel zomerbestemmingen (denk aan het Middellandse Zeegebied) en winterbestemmingen. Het is één van de grootste spelers op de vakantie vliegmarkt. en synoniem voor vliegvakanties aan erg interessante prijzen.

Transavia is volledig in handen van Air France-KLM en vliegt naar vele bestemmingen, waaronder Sao Vicente, Banjul, Agadir, Casablanca, Marrakech, Larnaca, Paphos, Tel Aviv, Dubai, Antalya, Istanbul, Innsbruck, Salzburg, Wenen, Burgas, Split, Praag, Ajaccio, Chambery, Grenoble, Parijs, Nice, Berlijn, München en nog vele andere plaatsen.

De uitvalsbasis ligt op Amsterdam Airport Schiphol. Maar de vliegtuigen vliegen vanuit Amsterdam Airport Schiphol, Rotterdam The Hague Airport en Eindhoven Airport en voor charters vanuit enkele andere Nederlandse regionale luchthavens.

Met Transavia naar de zon

Tijdens de zomermaanden voegt deze airline Palma de Mallorca, Pisa, Faro, Kopenhagen en Porto toe aan de bestemmingen, en in de winter Fuerteventura, Las Palmas op Gran Canaria, Tenerife en Tel Aviv alsook het Alpengebied. Voor een budgetvriendelijke vlucht helemaal op het ritme van de seizoenen is Transavia een degelijke partner van vertrouwen.

Aan boord van het vliegtuig hanteert deze luchtvaartmaatschappij een Selection on Board-service waarbij passagiers tegen betaling een keuze kunnen maken uit het veelzijdige à la carte assortiment snacks, dranken en handige artikelen voor onderweg en thuis.

Handige link

Website voor boekingen, prijzen en vluchtschema’s: https://www.transavia.com/nl-NL/

TIP: Bekijk ook zeker eens de vliegtickets bij TUI of Skyscanner.nl