Djoser.nl

Ben je op zoek naar de aanbiedingen van Djoser.nl? Dan zit je hier goed:

Djoser is al meer dan 35 jaar specialist in groepsreizen over de hele wereld. Ze maken er een hoofdzaak van om iedere reiziger de vakantie van zijn of haar leven te bezorgen. Elke groepsreis is doorspekt met een stevige dosis cultuur en natuur, en wordt van A tot Z door hen geregeld. Dit op maat van iedere deelnemer, en met veel individuele vrijheid. 

Er wordt sterk ingezet op duurzaamheid en het verbeteren van de reissector. Dat doen ze onder meer door samen te werken met de lokale bevolking, en door de ecologische voetafdruk van hun reizen zo klein mogelijk te houden. Op die manier willen ze niet alleen de reizigers van vandaag, maar ook de komende generaties laten genieten van al het moois dat onze planeet te bieden heeft. 

 

 

Genieten op Djoser.nl

 

Promoties en aanbiedingen voor 2023/2024

Wil je op de hoogte blijven van aanbiedingen? Dan kun je je inschrijven op een van de drie nieuwsbrieven die Djoser verspreidt. Zo mis je geen enkele actie en ben je als eerste op de hoogte van nieuwe reizen binnen hun aanbod.

Goed om te weten: Doordat Djoser groepsreizen aanbiedt, genieten reizigers automatisch van groepskortingen waar je geen toegang tot hebt mocht je alleen reizen, en kunnen ze faire prijzen aanbieden.

 

 

 

Last minutes van Djoser.nl?

De meeste reizen bij Djoser worden ruim op voorhand geboekt. Toch kun je ook enkele weken voor vertrek vaak nog aansluiten bij een groepsreis. 

Op de website vind je een handige zoekfunctie waarin je kunt aangeven in welke periode en naar welk werelddeel of land je graag op reis wilt gaan. Na het invullen van je voorkeuren krijg je een overzicht van de geplande reizen, en het aantal beschikbare plaatsen. Vind je een vakantie die je aanspreekt? Dan kun je je onmiddellijk inschrijven en kan het aftellen naar je reis beginnen.

Uiteraard kun je voor een vakantie in de nabije toekomst ook terecht in het kantoor in Leiden.

 

Met Djoser op avontuurlijke reis

 

Maak kennis met het aanbod van Djoser.nl

Het aanbod van Djoser.nl kan in 3 grote groepen opgedeeld worden:

 

Groepsreizen 

 

Alle reizen die Djoser aanbiedt, gebeuren in groep. Meestal zijn dit rondreizen, waarbij je verschillende regio’s in een land ontdekt, of zelfs meerdere landen bezoekt in één reis. 

De meeste groepsreizen bestaan uit een select aantal deelnemers die elkaar voor de reis nog niet kenden. Daarnaast is het ook mogelijk om een groepsreis op maat te boeken. Denk bijvoorbeeld aan een unieke reis met je voltallige familie, een uitstap met het werk of eropuit met de hele vereniging. Groepsreizen op maat zijn beschikbaar vanaf 10 personen. Je kiest zelf de bestemming, de duur en de activiteiten tijdens de reis. 

Fietsvakantie kan ook

Familiereizen

Ook met kinderen kan je een reis boeken bij Djoser. Ze organiseren verschillende familiereizen op maat, waarbij ze jou en je zin mee op sleeptouw nemen naar alle uithoeken van de wereld. De activiteiten, slaapplaatsen en excursies worden afgesteld op de interesses van je familie. Het resultaat is een onvergetelijke reis waarbij alle zorgen uit je handen worden genomen, en je volop kan genieten van familietijd. 

 

Wandel- en fietsreizen

 

Ben je een fervent wandelaar of fietser? Dan zijn de wandel- en fietsreizen van Djoser misschien wel iets voor jou. Djoser brengt je naar de mooiste plekken en stippelt gevarieerde routes uit die je meteen ook dichter bij het land en cultuur brengen. Te voet of per fiets beleef je de omgeving nog intenser en kom je op plekken die je anders nooit zou zien. 

 

Bovenstaande reizen kunnen ook nog worden opgedeeld in volgende subcategorieën:

Safarireizen

Hier ligt de focus vanzelfsprekend op safaritochten. Deze spelen zich voornamelijk af in parken in Afrika, maar ook een safari in India is een optie.Ballonvaarten kan ook met Djoser

 

Festivalreizen

Tijdens een festivalreis bezoek je een of meerdere festivals op een bestemming naar keuze. Het gaat dan niet altijd om moderne dansfeesten zoals je ze bij ons kent, maar vaak om culturele en religieuze festivals, waar je volledig ondergedompeld wordt in de tradities en de godsdienst van het gastland. Een unieke ervaring!

 

Eclipsreizen

Nog zo’n uniek vakantieconcept van Djoser zijn de Eclipsreizen. Het idee erachter is dat je op reis gaat naar een land waar in die periode een volledige of gedeeltelijke zonsverduistering plaatsvindt. Dit zijn telkens unieke gebeurtenissen die slechts één keer om de zoveel jaar voorvallen, en daardoor zeer gegeerd zijn bij liefhebbers. Neem contact op met Djoser om te weten waar en wanneer de volgende eclipsreis wordt georganiseerd.

 

 

 

Tips om het meeste uit je bezoek aan Djoser.nl te halen

Vraag een gratis brochure aan: Je hebt de keuze uit een brochure over Rondreizen, Family en Wandel- en fietsreizen. In de brochures vind je telkens een heleboel informatie over de soorten vakanties.

Schrijf je in op de nieuwsbrief: Ook hier kan je kiezen uit 3 types nieuwsbrieven: Djoser Rondreizen, Djoser Family en Djoser Wandel & Fiets. Je ontvangt op wekelijkse of tweewekelijkse basis interessante aanbiedingen, leuke tips en nieuws over de organisatie. 

Neem een abonnement op Djoser Magazine!: In dit reismagazine vind je tal van reisfoto’s en reisverhalen en krijg je meer informatie over de verschillende bestemmingen die de organisatie aanbiedt. Het abonnement is volledig gratis.

Schrijf je in op een online presentatie: Regelmatig worden er online presentaties gehouden waarin er meer wordt uitgelegd over het aanbod en/of een specifieke reis. Tijdens de presentatie kan je je vragen direct via de chat stellen. Perfect om inspiratie en informatie op te doen!

Neem deel aan een informatiedag of Open Huis: Djoser organiseert op verschillende plaatsen in Nederland informatiedagen. Op deze dagen kun je fotoboeken en reisvideo’s bekijken, en kun je al je vragen stellen aan hun reisspecialisten. Ieder jaar vindt er ook een zogenaamde Open Huis plaats in Leiden. Ook hier heb je de mogelijkheid om vragen te stellen. 

 

 

Genieten van het uitzicht

 

Over Djoser.nl

Djoser is een Nederlandse reisorganisatie die groepsreizen organiseert voor reizigers vanaf 18 jaar. Hun opmerkelijke naam verwijst naar de Egyptische farao Djoser, die als eerste ooit een piramide liet bouwen. Ook de reisorganisatie zelf wil een pionier zijn in het toerismelandschap door ‘een andere manier van reizen’ toe te passen. Ze bieden hun reizigers alle voordelen van een groepsreis, met daartegenover veel individuele vrijheid. Dat doen ze onder het motto ‘vrijheid blijheid’. 

 

Groepsreizen op maat van het individu

Djoser scheurt zich sinds de opstart in 1985 los van grote reisbureaus en hanteert een persoonlijke aanpak op maat van de reiziger. Bij iedere reis werken ze met kleine groepen van minimum 8 tot maximaal 22 personen. Daardoor is er ruimte voor ieders wensen en noden.

Je kunt als reiziger bij Djoser complete pakketreizen boeken. Praktische zaken zoals vliegtickets, plaatselijk vervoer en verblijf worden voor jou geregeld. Toch bepaal je als individu gedeeltelijk zelf hoe je vakantie eruitziet. Zo kun je bijvoorbeeld ter plaatse kiezen aan welke excursies je wilt deelnemen, en welke je liever overslaat. De belangrijkste excursies die niet mogen ontbreken op je reis, zitten natuurlijk wel automatisch inbegrepen in je reispakket. Ook op vlak van eten bijvoorbeeld, ben je grotendeels vrij. Schuiven jij en enkele andere reisgenoten liever aan tafel bij de lokale bevolking, maar zijn er anderen in de groep die uitgebreid willen tafelen? Het kan gewoon, iedereen is vrij om zijn eetmomenten in te vullen zoals hij zelf verkiest. 

 

Oog voor de wereld

Bij elke reis die Djoser organiseert, wordt rekening gehouden met de bevolking, de natuur en het milieu. Excursies worden uitgevoerd door lokale gidsen, activiteiten worden georganiseerd in samenwerking met de lokale bevolking en wanneer mogelijk wordt er verbleven bij een accomodatie die wordt uitgebaat door locals. Als beloning en erkenning voor hun inspanningen, werden ze beloond met het Travelife-keurmerk. 

Alle CO2-uitstoot van het personeel wordt gecompenseerd. Djoser werkt hiervoor samen met een organisatie genaamd South Pole Group, die in naam van Djoser zonnepanelen installeert in Thailand. Zo kan de plaatselijke bevolking door middel van zonne-energie elektriciteit opwekken, en hoeven er geen vervuilende kolen verbrand te worden.

 

Natuurreisjes met Djoser

 

Praktische info

Kantooradres Nederland: Breestraat 125, 2311 CM Leiden

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:    09:30 - 17:00

Zaterdag (jan - april):    09:30 - 17:00

Zaterdag (mei - dec):    09:30 - 13:30
 

Geraak je niet ter plaatse? Dan kun je Djoser natuurlijk ook vanop afstand bereiken. Dat doe je via onderstaande kanalen:

Telefoon: 071-5126400

E-mail: info@djoser.nl

Chat: chat op de website onmiddellijk met een medewerker

Whatsapp: 06-82071250 (beschikbaar tijdens de kantooruren)

Website: https://www.djoser.nl