Sunweb.nl – Sunweb Zomer 2020 hier al beschikbaar

Ben jij op zoek naar de deals van Sunweb Zomer 2020? Bekijk het aanbod op deze pagina.

sunweb zomer 2020

Sunweb Zomer 2020 nu boekbaar

Op sunweb.nl kan je nu al een hele hoop hotels boeken voor de zomer 2020. Niet alles staat al online, maar dagelijks komen er meer en meer beschikbaar. Ga zeker eens kijken of jouw favoriete hotel al te boeken valt voor 2020.

Over Sunweb en Sunweb.nl

Sunweb is een van de populairste reisaanbieders van Nederland, specialiseert in zonvakanties en skivakanties. Via zijn website Sunweb.nl, kunnen reisfanaten tal van pakketvakanties boeken. Dit zijn vliegvakanties waarbij het hotel, vliegtickets en luchthaventransfer ter plaatse als een pakket worden verkocht.

Deze Nederlandse touroperator werd in 2007 opgericht door Joost Romeijn en kende een grote groei in het daarop volgende decennium. In 2018 werd Sunweb Group opgekocht door Triton, die daarna ook een bod deed op Corendon.

Sunweb heeft activiteiten in 7 landen: Nederland, Belgie, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Denemarken en Zweden. Het bedrijf heeft ook nog tal van andere merken, zoals Elisa was here, GoGo Tours, Skikot, Beachmasters, Bizztravel en Corendon.

De populairste vakantiebestemmingen van Sunweb zijn: Turkije, Griekenland, Spanje (inclusief de Canarische Eilanden), Italie, Bulgarije, Cyprus, Egypte, Kroatie, Malta, Marokko, Portugal (inclusief Madeira en de Azoren) en Tunesie.

Sunweb Winter is het gedeelte van de touroperator dat zich specialiseert in skivakanties naar de Alpen. Hier is Oostenrijk de absolute topper als winterbestemming.

Ook tijdens de wintermaanden kan je bij Sunweb terecht: winterzon vakanties worden elk jaar meer genomen. Hier zijn Tenerife, Gran Canaria, Egypte, Lanzarote, Madeira, Dubai en Fuerteventura de publiekslievelingen.

Reiskriebels

GRATIS
BEKIJK