Corendon.nl – Corendon Zomer 2020 extra kortingen hier beschikbaar

Ben je op zoek naar het aanbod van Corendon Zomer 2020? Bekijk de vroegboekdeals op deze pagina.

Corendon.nl - Corendon Zomer 2020

Website: www.corendon.nl (TIP!)

Corendon Zomer 2020

Je kan nu al profiteren van de vroegboekacties van Corendon voor boekingen voor de zomer 2020, kan je op deze pagina terecht. (TIP!) Niet alle hotels zijn al te boeken, maar steeds meer hotels. De mooiste deals kan je vinden tijdens de periode van de vroegboekkortingen. Wacht dus zeker niet te lang met het boeken van je vakantie voor 2020 hieronder:

Corendon Vroegboekweken 2020

Over Corendon Nederland en Corendon.nl

Corendon Nederland, met zijn site Corendon.nl, is sinds vele jaren een succesvolle speler in de reismarkt . Opgericht in 2000 door Nederlands-Turkse ondernemers, Atilay Uslu en Yildiray Karaer, groeide het bedrijf snel door de opkomst van Turkije als vakantiebestemming.

Momenteel kan Corendon meer dan 530 hotels, resorts en appartementen in Turkije aanbieden. Wil je een all inclusive vakantie, dan is Corendon een van de top spelers in dit marktsegment.

Naast Turkije, kan je op Corendon.nl nu ook een groot aanbod pakketvakanties vinden naar Griekenland, Spanje, Portugal, Bulgarije, Dubai, Egypte, Brazilie, Indonesie, Bali en nog vele andere bestemmingen.

Corendon heeft ook zijn eigen luchtvaartmaatschappijen, Corendon Airlines en Corendon Dutch Airlines. Hiermee verzorgt ze de vakanties die ze aanbiedt, maar je kan er ook simpelweg een vliegticket kopen.

In juni van 2019 werd aangekondigd dat Corendon zou worden overgenomen worden door Sunweb, dat zelf een jaar eerder werd gekocht door Triton. Deze deal moet nog worden goedgekeurd door de Nederlandse en Europese autoriteiten.

Er wordt verwacht dat met het failissement van Thomas Cook, er voor 2020 wel eens een tekort zou kunnen ontstaan in pakketvakanties naar de zon. Als je op zoek bent naar een familiekamer, zou ik zeker niet aarzelen.